Tndeer Logo

Page 2 of 2 <12
Topic Options
#3285875 - 07/08/13 05:26 PM Re: Meltdown! [Re: MUP]
catman529
spiderboy
16 Point


Registered: 11/10/10
Posts: 15749
Loc: Franklin TN

confused Online
I remember reading that on a Duracell package in the pat. If its their battery that went bad thy will replace the ruined device.
_________________________
Team Run 'N Gunners

Top
#3286194 - 07/09/13 04:44 AM Re: Meltdown! [Re: catman529]
MUP
Non-Typical


Registered: 08/01/07
Posts: 43712
Loc: Just North of Chatt-town

Offline
That's what they said, pending the eval of the device and batts. I'd like to check the cam somehow before sending it off if I could tho, then, if it was the cam, I could just deal with Primos.
_________________________
MUP

Amateurs: Built the Ark

Professionals: Built the Titanic

Top
#3287085 - 07/10/13 05:03 AM Re: Meltdown! [Re: Good time Charlie]
MUP
Non-Typical


Registered: 08/01/07
Posts: 43712
Loc: Just North of Chatt-town

Offline
Been in contact with Primos on this issue. They are now under Bushnell as they have merged with them. The lady was super nice, and said "well I guess we'll just have to replace it then!" \:\) Here's hoping the rest of the support team agree with her. ;\)
_________________________
MUP

Amateurs: Built the Ark

Professionals: Built the Titanic

Top
#3287384 - 07/10/13 10:56 AM Re: Meltdown! [Re: MUP]
Turd Farmer
6 Point


Registered: 04/05/05
Posts: 592
Loc: Delano,TN

Offline
Duracell will replace it if it the batteries fault. What was the use by date?
_________________________
In GOD we trust

Top
#3287386 - 07/10/13 10:59 AM Re: Meltdown! [Re: Turd Farmer]
MUP
Non-Typical


Registered: 08/01/07
Posts: 43712
Loc: Just North of Chatt-town

Offline
They were only a couple months old, with a 10 yr guarantee. Duracell stepped up bigtime with an offer to send me a prepaid label to send batteries, AND camera to them for inspection and evaluation. Primos tho, just sent me a reply to ship the cam to them on my dime and they would inspect and eval in 3-4 weeks time. All options still open at this time, but after listening to the guys here who have experienced this issue before, I'm sending it to Primos/Bushnell first, thinking it could be the voltage regulator. If not that, then I'll take Duracell up on their offer. ;\)
_________________________
MUP

Amateurs: Built the Ark

Professionals: Built the Titanic

Top
#3287413 - 07/10/13 11:27 AM Re: Meltdown! [Re: MUP]
Good time Charlie
TnDeer Old Timer
12 Point


Registered: 10/08/99
Posts: 6992
Loc: Tazewell

Offline
Exactly what I would have done ..if you let Duracell look at it first ,I would bet you would void your warranty.
If all else fails I will send you this old 35 I got and switch battery boxes out ,this older one runs off D's

Everyone ..check them Battery;s before installing
A new Alkaline is 1.62 volts whether it be AA ..C D ect.

Now the lithium are quite a bit more and should not be mixed with anything.They are great in cold weather.

Just one more thing and I will shut up..I was building a long term build with 4 D's and must have got one of the wires crossed ...it hissed and popped.Just for the heck of it I checked the voltage .I figured it would be well below a volt. That sucker shot up to 2 volts and stayed there for a day and then bottomed out.


Edited by Good time Charlie (07/10/13 11:31 AM)
_________________________
Live every day as if it were your last






Top
#3287473 - 07/10/13 12:23 PM Re: Meltdown! [Re: Good time Charlie]
MUP
Non-Typical


Registered: 08/01/07
Posts: 43712
Loc: Just North of Chatt-town

Offline
Thanks for your help Charlie. I appreciate it muchly! ;\)
_________________________
MUP

Amateurs: Built the Ark

Professionals: Built the Titanic

Top
#3290187 - 07/13/13 09:18 AM Re: Meltdown! [Re: MUP]
REM7
10 Point


Registered: 08/19/08
Posts: 3596
Loc: GRUNDY COUNTY

Offline
Had 2 over the years with same issue
Top
#3291628 - 07/15/13 05:20 AM Re: Meltdown! [Re: REM7]
MUP
Non-Typical


Registered: 08/01/07
Posts: 43712
Loc: Just North of Chatt-town

Offline
 Originally Posted By: REM7
Had 2 over the years with same issue


Was it the voltage regulator, or a battery issue?
_________________________
MUP

Amateurs: Built the Ark

Professionals: Built the Titanic

Top
Page 2 of 2 <12


Moderator:  RUGER, gtk, Unicam, CBU93, stretch, Bobby G, Kimber45, Mrs.Unicam, Crappie Luck 
Hop to:
Top Posters
4104862
RUGER
86263
Deer Assassin
64800
BSK
60459
Crappie Luck
51375
spitndrum
Newest Members
two1980, Darrenduhl, 2winsrus, jacmac, Smokeymtnbow
13101 Registered Users
Who's Online
85 registered (leader, Cleburne, JCDEERMAN, DirtyBear0311, volsgo1, feldmutze, 13 invisible) and 130 anonymous users online.
Forum Stats
13101 Members
42 Forums
88757 Topics
1038363 Posts

Max Online: 788 @ 11/11/13 08:06 PM
Moon Phase
CURRENT MOON
July
Su M Tu W Th F Sa
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Forum Donations
The TnDeer.Com Deer Talk Forum is for Tennessee Deer Hunters by Tennessee Deer Hunters. If you enjoy using our Talk Forum and would like to contribute to help in it's up-keep. Just submit your contribution by clicking on the DONATE button below and paying with PayPal or a major credit card. Any amount is much appreciated. Thanks for your support!

TN Burn Safe

Generated in 5.239 seconds in which 0.021 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.